2 klassiska och roliga spelautomater

Gillar du klassiska enarmade banditer måste du prova dessa två spelautomater när du spelar på onlinekasinon. Har du tur kanske du kan hitta några freespins här: freespinserbjudande.nu. Båda spelen baseras på riktiga spelautomater och är tillverkade av netent.

Jackpot 6000

Jackpot 6000

Du känner säkert den här maskinen. Jackpot 6000 är en kopia av Jackpot 2000-maskinen som du tidigare hittat i någon norsk mataffär eller kiosk. Nu kan du spela det online och med högre vinster än någonsin

Jackpot 6000-automaten är en klassiker för norrmän som är glada över spelautomater och alla funktioner är exakt samma som originalet. Du börjar spela i normalt läge (upp till 10 mynt per tryck) och fortsätt tills du får en vinst. När du väl har vunnit, har du tre val för vad du vill göra med det. Du kan självklart ta vinsterna och lägga till beloppet i din bankrulle. Alternativt nummer 2 är att spela krona eller mynt i vinsten (Du kan välja att bara spela 50/50 på delar av vinsten). Det tredje valet är att flytta pengar till supermätaren.

Du flyttar pengarna till supermätaren genom att trycka på startknappen. Vinster flyttas sedan till maskinens topp och varje tur kostar nu dubbelt så mycket som vanligt. Det attraktiva här är att du bara behöver två jokare på spelbrädet för att få ett hemligt pris. Det är inte viktigt där hjulen kommer, och det är alltid spännande att se hur mycket vinsten kommer att bli. Den maximala vinsten är € 6000 på en enkel tur och när toppvinsten kommer först är det osannolikt att det kommer att komma flera gånger på kort tid.

Super Nudge 6000

Super Nudge 6000

Slutligen har online-versionen av spelautomaten Old Timer anlänt. Super Nudge 6000 är spelmaskinen med samma funktioner som den populära Old Timer maskingen, och det var självklart det utvecklat av NetEnt (Net Entertainment), samma företag bakom Jackpot 6000 ovan och Mega Joker. Prova den fria versionen och vara övertygad!

Super Nudge 6000 har som sitt namn en nudge-funktion där hjulen rör sig för att hjälpa dig skapa en vinnande kombination. Denna klassiska spelautomat är en webbkopia av den mycket populära Oldtimer Slot Machine, som tidigare hittades på lekplatsen. Nu kan du spela samma maskin hemifrån och fördelarna i den här utgåvan är minst lika bra.

Du börjar som i Oldtimer spelar i det vanliga spelet och vart du vinner väljer du att du kan satsa på supermätaren. Här är satsningarna högre, men du har också upp till 3 knuffar som gör vinnande chanser större. Det verkligt attraktiva priset är de tre krona symbolerna som ger dig en mysterie vinst på mellan 300 och 6000 mynt.

Antalet nudges bestäms av din totala satsning i supermeter-spelet. Om insatsen är 20 mynt, får du 1 nudge, de 40 mynten får dig 2 och med en max sats på 60 mynt får du totalt 3 nudlar. Ett bricka som ser ut som om du har förlorat helt kan bli en träff med en mycket fin utbetalning.

Nerst till höger om Super Nudge 6000-automaten, välj värdet på de minor du spelar med. Du har valet mellan 0,10, 0,20 och 1 och myntsenheten är Euro. Med högsta myntvärde och alla vinstlinjer aktiverade är maxbeloppet € 10 per tur i huvudspelet.

Super Nudge 6000 har 5 insatslinjer i både huvudspelet och supermeter-spelet. Du kan spela med 1 mynt eller 10 mynt som vadslagning och kan vinna 10 mynt vinner upp till 6000 i huvudspelen.

Spelet har inga mycket avancerade funktioner, men spelupplevelsen tar dig tillbaka till de gamla goda tiderna, speciellt om Oldtimer var en av dina favoritmaskiner när vi spelade spelautomater i Norge. Om du tror att hjulen roterar lite långsamt kan du välja snabbspel i verktygsfältet längst ned till vänster. Hjulen stoppar sedan snabbare och spelarna får högre takt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *